VR Winterfestival

Beleef het VR winterfestival

Virtual reality is de nieuwste technologie voor het beleven van spellen en activiteiten. Wanneer je een VR-bril opzet, is het alsof je een nieuwe wereld instapt. Uniek deze wintermaanden is ons VR Winterfestival. Hiermee kun je gave ervaringen opdoen in een schitterende winterwereld. Onze ervaren begeleiders leggen je eerst uit hoe de brillen en controllers werken. Daarna kun je kiezen in welke winterwereld jullie willen stappen. Uit ervaring kunnen wij je vertellen dat je VR experience het állerleukst is als je met een grote groep bent!

 

Ontdek ons nieuwe winterfestival

Wil je ondanks dat er nog geen sneeuw ligt graag rondlopen in een echt winter wonderland? Onze vestiging in Nijmegen heeft een nieuwe virtual reality experience ontwikkeld, speciaal voor de komende koude dagen. Als je binnenkomt word je begroet met een warm kopje thee of koffie. Hierna leggen onze ervaren begeleiders uit hoe VR werkt. Kies daarna welke VR Experience jullie willen beleven. Er kunnen sneeuwbalgevechten gehouden worden, je kunt samen met de kerstman pakketjes bezorgen, de Mount Everest beklimmen en nog veel meer. En dat alles in een unieke winterse setting!

 

Vier de kerst met familie, vrienden of collega’s

Je kan met de familie kerspakketjes bezorgen, met vrienden een sneeuwbalgevecht houden of met je collega’s de Mount Everest beklimmen. Deze activiteiten bieden iedereen een geweldige dag en een onvergetelijke ervaring. Na afloop is er natuurlijk de mogelijkheid om door ons een gezellig diner voor jullie te laten organiseren. Bekijk alvast welke arrangementen we voor jullie hebben samengesteld.

 

Meer informatie?

Wil je meer informatie krijgen over de verschillende mogelijkheden die wij bieden? Wil je reserveren of wil je meer informatie over onze tarieven? Neem dan gerust contact met ons op via info@enjoyvr.nl of bel ons op 06 41105959. We helpen je graag verder bij het regelen van een onvergetelijk familie uitje!

Call Now Button