Uniek Groepsuitje in Nijmegen

EnjoyVR biedt een originele activiteit voor een groepsuitje in Nijmegen voor groepen tot 50 personen op onze locatie in Nijmegen Centrum.

Het is het nieuwste groepsuitje in Nijmegen met indrukwekkende Virtual Reality. Het lijkt op een bioscoopfilm waarin jezelf de hoofdrol speelt. Je waant je volledig in een andere wereld.

EnjoyVR heeft vijf studio’s waarin je oneindig veel verschillende virtual reality-ervaringen beleeft. Stap in de racesimulator en vlieg met grote snelheid over het F1 circuit, versla zombies met een geweer, beleef de spannendste rollercoasters, beklim de Mount Everest of geniet van diepzeeduiken. De meest gevraagde beleving is lopen over een smal plankje op 150m hoogte. Durf jij het? 

Unieke Virtual Reality

“WOW, dit is gaaf” is een veel gehoorde reactie. Je boekt een groepsuitje vanaf 2 tot 50 personen, bijvoorbeeld met je vrienden, familie of collega’s. Jullie worden gastvrij ontvangen met koffie/thee of frisdrank, waarna je uitleg krijgt over de virtual reality experiences. Kies vervolgens een thema en de beleving kan beginnen.

Terwijl de ene aan het spelen is met een VR-bril op, kijkt de ander toe. En dat levert hilarische momenten op! Waar jij in de 3D-wereld walvissen denkt aan te raken, bergen trotseert en op grote hoogtes balanceert, ziet de rest op een TV-scherm waar je je bevindt. Zodra je de VR-bril afzet sta je weer met beide benen op de grond en is het de beurt aan de volgende.

 

Aansluitend genieten van een hapje/drankje?

 

We zijn gevestigd op loopafstand van vele gezellige terrassen en restaurants in het centrum van Nijmegen. We helpen je graag met het samenstellen van een passend arrangement. Bijvoorbeeld in de middag 90 minuten Virtual Reality beleven met aansluitend een heerlijk diner bij Tomi Sushi & Grill of Humphrey’s Nijmegen.

Kom naar EnjoyVR voor een groepsuitje waar je nog vaak met veel plezier op terugkijkt. Informeer naar de mogelijkheden op info@enjoyvr.nl of telefonisch op 06 41105959

Groepsuitje Nijmegen met Virtual Reality
Call Now Button