VR Escaperoom

Een bijzondere VR Escaperoom in Nijmegen

Ben je op zoek naar een bijzondere virtual reality activiteit voor jouw gezelschap? Overweeg dan zeker een bezoek aan onze VR escaperoom! EnjoyVR had hiermee een primeur te pakken, wij zijn immers eigenaar van de eerste virtual reality escaperoom in Nijmegen. Je kunt onze escaperoom bezoeken met 2 of 4 personen. Dit is dus uitermate geschikt als date, teamuitje voor een klein team, gezinsuitje of als vriendenuitje.

 

Hoe werkt de Escaperoom?

Voordat het spel start, krijg je een duidelijke instructie van ons. Hierbij leggen we je uit hoe je onder andere loopt/teleporteert, hoe je iets oppakt en hoe je codes kunt intoetsen. Hierna krijg je onze VR headset op en kan het spel beginnen!  Je bevind je met jouw gezelschap niet slechts in één kamer, maar loopt in de film door meerdere kamers en gangen. Je kunt elkaar niet alleen horen, maar ook zien. Met hulp van VR is het mogelijk om items, zoals je zaklamp, te bedienen. Deze heb je zeker nodig, aangezien de escaperoom donker en erg spannend is.

Binnen 60 minuten probeer je samen de uitgang te vinden. Dit doe je door het oplossen van puzzels, het kraken van codes en het uitvoeren van bepaalde handelingen. Loop je ergens vast? Dat kan altijd gebeuren. Als we merken dat je er écht even niet uitkomt, dan voorzien we je van extra hints. Hiermee moet het elk gezelschap lukken om uiteindelijk de uitgang te bereiken en de deur te openen.

 

Dinerarrangement

Wil je na de activiteit niet direct terug naar huis? Je kunt onze hulp inschakelen voor de samenstelling van een arrangement. Onze escaperoom is gevestigd in hartje Nijmegen, dichtbij veel leuke restaurants. Zo kun je vanuit de escaperoom nog genieten van een lekkere maaltijd voor je huiswaarts keert. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een rijkelijk belegde pannenkoek bij Pannenkoekenrestaurant ’t Hoogstraatje of all-you-can-eat gaan genieten bij Tomi Sushi & Grill. Ook voor andere eetvoorkeuren kun je ons altijd benaderen. We zorgen voor een arrangement dat prima bij jouw wensen past om zo je dag onvergetelijk te maken.

Meer weten?

Als je meer informatie wil over dit evenement of één van onze andere evenementen, neem dan vandaag nog contact met ons op of reserveer online! We kunnen jouw familie, vriendengroep of bedrijf helpen bij het samenstellen van je VR escaperoom experience met of zonder diner. Je kunt ons bereiken via ons telefoonnummer 0641105959. We staan je graag te woord!

GELIJK BOEKEN?

Call Now Button