Virtual Reality Truck

  Vertel het mij en ik zal het vergeten

laat het mij zien en ik zal het onthouden.

Laat het mij ervaren ….. en ik zal het me eigen maken.

(Confucius)

VIRTUAL REALITY Experiences op locatie

EnjoyVR verzorgt regelmatig Virtual Reality Experiences op locatie. Vaak als publiekstrekker op de beursstand of als entertainment op het bedrijfsfeest. Wij zullen altijd publiek trekken en zijn een unieke aanvulling op elk event.

VIRTUAL REALITY als ondersteuning bij training

Spreken in het openbaar, de anatomie van het lichaam ontdekken, collega’s uit de comfortzone halen? Ontdek wat virtual reality kan doen bij de training van jezelf en collega’s. 

VIRTUAL REALITY biedt kansen voor elk bedrijf

Wij zijn er van overtuigd dat Virtual Reality unieke kansen biedt voor elk bedrijf. Neem contact met ons op en wij denken graag met je mee wat virtual reality voor jouw bedrijf kan betekenen.

Wij zijn bereikbaar op 06-41105959 of via email op info@enjoyvr.nl

EnjoyVR biedt een origineel bedrijfsuitje en unieke groepsactitiveit voor collega’s, familie en vrienden; de spannendste indooractiviteit in het centrum van Nijmegen! Wij worden vaak geboekt voor een origineel afdelingsuitje, teamuitje, vriendenuitje of familie-uitje met aansluitend een hapje eten in de stad. Wij zijn namelijk gevestigd in het centrum van Nijmegen, op loopafstand van veel gezellige restaurantjes.

Call Now Button