Personeelsuitje in Nijmegen organiseren?

Personeelsuitje in NIjmegen

Op zoek naar een origineel personeelsuitje in Nijmegen?

Het organiseren van het jaarlijks uitje voor het personeel kan een hele uitdaging zijn. Zeker wanneer je iedereen een leuke ervaring wilt geven waarover nog lang wordt nagepraat. EnjoyVR biedt een verrassend origineel uitje met aansluitend een gezellig diner. Veel plezier gegarandeerd.

Jullie worden gastvrij ontvangen door enthousiaste medewerkers. Zodra iedereen wat te drinken heeft beginnen we met de introductie in Virtual Reality. 

Daarna gaan jullie zelf diverse VR belevenissen naar keuze ervaren. Kies ter plekke jouw leukste, spannendste en altijd indrukwekkende belevingen: zwemmen met dolfijnen en walvissen in de onderwaterwereld, beklim de Mount Everest, sta naast de Big 5 op safari, beleef diverse rollercoasters, speel mee in een Westernfilm.

De meest gekozen VR Beleving is lopen op grote hoogte. Met de lift stap je in een wolkenkrabber en overwin je hoogtevrees!

Geschikt voor grote groepen

Hoe groter de groep van het personeelsuitje, hoe leuker het wordt want het is ook erg leuk om naar anderen te kijken wanneer ze Virtual Reality ervaren. Er wordt daarom veel en hard gelachen met elkaar. De VR studio’s zijn voorzien van comfortabele loungebanken. Ook is de servicecorner met koffie, thee en frisdrank tijdens jullie bezoek gratis beschikbaar. 

VR Diner Arrangement

We helpen je graag met het samenstellen van een passend arrangement voor je personeelsuitje in Nijmegen.

Bijvoorbeeld in de middag 90 minuten Virtual Reality beleven met aansluitend een hapje/drankje in het centrum van Nijmegen. We bieden diverse arrangementen met restaurants die grotere groepen kunnen ontvangen zoals Shabu Shabu en Humphrey’s Nijmegen.

Informeer naar de mogelijkheden voor een uniek personeelsuitje op info@enjoyvr.nl of telefonisch op 06 41105959

Bourgondisch genieten bij Humphrey's Nijmegen
Sushi & Grill bij Shabu Shabu Nijmegen
Call Now Button