KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN ?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste HBO / WO studenten die:

Z

GRAAG MET MENSEN WERKEN

Je hebt een enthousiaste uitstraling, bent ondernemend, flexibel en vindt het leuk om een groep van 6-8 mensen te begeleiden in de mogelijkheden van virtual reality: je ontvangt de groep in onze studio, legt kort uit wat virtual reality is en begeleidt ze daarna om het zelf te ervaren.

Z

UITDAGINGEN VAN VIRTUAL REALITY ZIEN

Je bent nieuwsgierig en wordt graag uitgedaagd door de vele mogelijkheden van virtual reality: interactief, gaming, educatief, innovatief, en altijd een intense ervaring. Natuurlijk helpen wij je met het eigen maken van de virtual reality programma’s, maar je gaat in het begin vooral veel zelf proberen.

Z

6 UUR PER WEEK BESCHIKBAAR ZIJN

Tentamentijd uitgezonderd, ben je meestal wel 6 uur per week beschikbaar.  Per week kun je jouw beschikbaarheid aangeven.
Wij werken ook door het hele land op locatie bij bedrijven, beurzen, evenementen, etc dus het bezit van studenten O.V.kaart is een pré.

Interesse?
Stuur jouw originele motivatie naar work@enjoyvr.nl

EnjoyVR biedt een origineel bedrijfsuitje en unieke groepsactitiveit voor collega’s, team, bedrijven, familie en vrienden; de spannendste indooractiviteit in het centrum van Nijmegen!
Wij worden vaak geboekt voor een origineel bedrijfsuitje, teamuitje, vriendenuitje, vriendinnenuitje, familie-uitje of gewoon gezellig met collega’s op stap, al dan niet met aansluitend een hapje eten in de stad. Wij zijn namelijk gevestigd in het centrum van Nijmegen, op loopafstand van veel gezellige restaurantjes.

Call Now Button