Vergaderlocatie Nijmegen

Ben je op zoek naar een unieke vergaderlocatie voor teambuilding of een teamuitje, bedrijfsuitje of personeelsuitje in hartje Nijmegen? Reserveer dan bij EnjoyVR.

Jullie worden gastvrij ontvangen met koffie/thee en frisdrank, krijgen een introductie in Virtual Reality en vervolgens gaan jullie zelf diverse VR belevenissen ervaren. Hoe groter de groep, hoe leuker het wordt want het is ook erg leuk om naar anderen te kijken als ze Virtual Reality ervaren.

Beleef unieke Virtual Reality zoals diepzeeduiken, de Mount Everest beklimmen, op grote hoogte over een smal plankje lopen, rollercoaster, etc. Kies ter plekke jouw leukste, spannendste en altijd indrukwekkende beleving. Er wordt veel en hard gelachen met de collega’s. Het wordt een uitje waar nog vaak met plezier over nagepraat wordt. Het is mogelijk om online te reserveren. Wil je eerst meer informatie over de mogelijkheden, neem dan telefonisch contact op of bekijk de VR Arrangementen.

Bel of Whatsapp op 06 4110 5959.

EnjoyVR is dagelijks geopend van 11.00 uur tot 20.30 uur.

Vergaderlocatie Nijmegen

EnjoyVR biedt een origineel bedrijfsuitje en unieke groepsactitiveit voor collega’s, team, bedrijven, familie en vrienden; de spannendste indooractiviteit in het centrum van Nijmegen! Wij worden vaak geboekt voor een origineel bedrijfsuitje, teamuitje, vriendenuitje, vergaderlocatie, vriendinnenuitje, familie-uitje of gewoon gezellig met collega’s op stap, al dan niet met aansluitend een hapje eten in de stad. Wij zijn namelijk gevestigd in het centrum van Nijmegen, op loopafstand van veel gezellige restaurantjes.

Call Now Button