ERVAAR ook de EXPEDITIE RIBBELROUTE van het MuZIEum

Regelmatig wordt een bezoek aan EnjoyVR gecombineerd met de Expeditie ribbelroute, aangeboden door het MuZIEum. De enige plaats ter wereld waar je zelf slechtziendheid kunt ervaren. Het MuZIEum is gevestigd in het centrum van Nijmegen op loopafstand van EnjoyVR.

VR  & expeditie RIBBELROUTE van het MuZIEum

 

Een bezoek aan EnjoyVR kan heel goed gecombineerd worden met de Expeditie ribbelroute, aangeboden door het MuZIEum. De enige plaats ter wereld waar je zelf slechtziendheid kunt ervaren. Het MuZIEum is gevestigd in het centrum van Nijmegen op loopafstand van EnjoyVR. Bekijk hier de mogelijkheden en reserveer deze unieke ervaring direct op de website van het Muzieum.

Je draagt bij EnjoyVR als ook bij de Expeditie ribbelroute van het MuZIEum een Virtual Reality headset. Hiermee wordt een virtuele werkelijkheid nagebootst die je nog niet eerder hebt ervaren. Het lijkt op een bioscoopfilm waarin jezelf de hoofdrol speelt.

EnjoyVR heeft drie studio’s waarin je oneindig veel verschillende virtual reality-ervaringen beleeft. Heel realistisch. “WOW, dit is gaaf” is dan ook een veel gehoorde reactie.

WAT BOEK JE?

Je boekt een studio vanaf 4 personen, bijvoorbeeld met je vrienden, familie of collega’s. Het uitje bij EnjoyVR start vervolgens met een kopje koffie/thee of frisdrank, waarna je uitleg krijgt over de virtual reality experience.

Terwijl de ene aan het spelen is met een VR-headset op, kijkt de ander toe. En dat levert hilarische momenten op! Waar jij in de 3D-wereld walvissen denkt aan te raken, bergen trotseert en op grote hoogtes balanceert, ziet de rest op een TV-scherm waar je je bevindt. Zodra je de VR-bril afzet sta je weer met beide benen op de grond en is het de beurt aan de volgende.

De Expeditie ribbelroute kun je rechtstreeks reserveren op de website van het MuZIEum.

BEKIJK ONZE MOGELIJKHEDEN voor een ORIGINEEL BEDRIJFSUITJE met VIRTUAL REALITY in NIJMEGEN

EnjoyVR biedt een origineel bedrijfsuitje en unieke groepsactitiveit voor collega’s, team, bedrijven, familie en vrienden; de spannendste indooractiviteit in het centrum van Nijmegen!

Wij worden vaak geboekt voor een origineel bedrijfsuitje, teamuitje, vriendenuitje, vriendinnenuitje, familie-uitje of gewoon gezellig met collega’s op stap, al dan niet met aansluitend een hapje eten in de stad. Wij zijn namelijk gevestigd in het centrum van Nijmegen, op loopafstand van veel gezellige restaurantjes. Wij worden ook regelmatig geboekt voor een arrangement in combinatie met de expeditie ribbelroute, aangeboden door het MuZIEum.

Call Now Button