Kinderfeestje in Nijmegen?

Het kinderfeest in Nijmegen begint bij EnjoyVR.

Jullie worden gastvrij ontvangen met frisdrank en slagroomtaart voor de kinderen, ze krijgen een introductie in Virtual Reality en vervolgens gaan de kinderen zelf diverse VR belevenissen ervaren.

“WOW, dit is vet”

Hoe groter de groep, hoe leuker het wordt want het is ook erg leuk om naar anderen te kijken wanneer ze Virtual Reality ervaren. Er wordt daarom veel en hard gelachen met elkaar. Beleef unieke Virtual Reality zoals diepzeeduiken, de Mount Everest beklimmen, op grote hoogte over een smal plankje lopen, rollercoaster, spannende games, etc.

Bekijk de video, je kinderen gaan gegarandeerd een uniek kinderfeest beleven. In verband met de Corona maatregelen op dit moment geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar.

Je kunt het kinderfeest online reserveren.
Kidsparty VR (€ 199) is voor maximaal 8 kinderen, en inclusief limonade/frisdrank en slagroomtaart!

Voor meer informatie: bel/whatsapp op 06 4110 5959.

Kinderen jonger dan 12 jaar? Kijk dan op Kidsproof

kinderfeest Nijmegen

EnjoyVR biedt een origineel bedrijfsuitje en unieke groepsactitiveit voor collega’s, vrienden, familie en kinderen. De spannendste indooractiviteit in het centrum van Nijmegen!
Wij worden vaak geboekt voor een origineel bedrijfsuitje, teamuitje, vriendenuitje, vriendinnenuitje, familie-uitje of kinderfeestje. Aansluitend een hapje eten in de stad? Wij zijn gevestigd in het centrum van Nijmegen, op loopafstand van veel gezellige restaurantjes.

Call Now Button