DAGJEWEG in NIJMEGEN

Een dagjeweg in Nijmegen met Virtual Reality

DAGJEWEG in NIJMEGEN

 

EnjoyVR biedt het leukste uitje voor een dagjeweg in Nijmegen met indrukwekkende Virtual Reality. Het lijkt op een bioscoopfilm waarin jezelf de hoofdrol speelt.

Stap in de racesimulator en race met grote snelheid over het F1 circuit, versla zombies met een geweer, beleef de spannendste rollercoasters, beklim de Mount Everest of geniet van diepzeeduiken.“WOW, dit is gaaf” is een veel gehoorde reactie.

Je boekt een studio vanaf 4 tot 50 personen, bijvoorbeeld met je vrienden, familie of collega’s. Het uitje bij EnjoyVR start vervolgens met een kopje koffie/thee of frisdrank, waarna je uitleg krijgt over de virtual reality experience. Kies vervolgens een thema en de beleving kan beginnen.

Terwijl de ene aan het spelen is met een VR-bril op, kijkt de ander toe. En dat levert hilarische momenten op! Waar jij in de 3D-wereld walvissen denkt aan te raken, bergen trotseert en op grote hoogtes balanceert, ziet de rest op een TV-scherm waar je je bevindt. Zodra je de VR-bril afzet sta je weer met beide benen op de grond en is het de beurt aan de volgende.

Je kunt je foto’s en video’s gemakkelijk delen op social media want wifi is gratis beschikbaar.

Ga je een dagjeweg in Nijmegen? Kom dan naar EnjoyVR en geniet van een uitje waar je nog vaak met veel plezier op terugkijkt. EnjoyVR is dagelijks geopend van 11.00 uur tot 20.30 uur. Het is mogelijk om vooraf online te reserveren. 

RESERVEER EEN DAGJEWEG IN NIJMEGEN met VIRTUAL REALITY

BEKIJK ONZE MOGELIJKHEDEN voor een DAGJEWEG in NIJMEGEN met VIRTUAL REALITY

Call Now Button