VR KINDERFEESTJE: BEGINT BIJ  ENJOYVR

HOE ZIET EEN VR KINDERFEESTJE ERUIT?

 

Jullie worden gastvrij ontvangen met frisdrank en slagroomtaart voor de kinderen. Ondertussen dat zij hun taartje opeten, leggen wij in het kort iets uit over  Virtual Reality. Daarna gaan ze zelf diverse VR belevenissen ervaren.

“WOW, dit is vet”

Hoe groter de groep, hoe leuker het wordt want het is ook erg leuk om naar anderen te kijken wanneer ze Virtual Reality ervaren. Er wordt daarom veel en hard gelachen met elkaar. Beleef unieke Virtual Reality zoals op grote hoogte over een smal plankje lopen, Beat Saber, Job Simulator, racen op het Formule 1 circuit, in de Achtbaan, zwemmen met dolfijnen, lopen tussen de olifanten, kidsvriendelijke shootinggames en vele andere spannende games.

Bekijk de video, de kinderen gaan gegarandeerd een uniek kinderfeest beleven. In verband met de Corona maatregelen op dit moment geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar.

Je kunt het kinderfeest online reserveren.
Kidsparty VR (€ 199) is voor maximaal 8 kinderen, en inclusief limonade/frisdrank en slagroomtaart!

Voor meer informatie: bel/whatsapp op 06 4110 5959.

Kinderen jonger dan 12 jaar? Informeer naar onze alternatieven of kijk voor andere activiteiten op Kidsproof

VR & PANNENKOEK BIJ 'T HOOGSTRAATJE

 

Hoe leuk is het om na je VR Kinderfeestje bij EnjoyVR een heerlijke pannenkoek te eten bij Pannenkoekenrestaurant ‘t Hoogstraatje!

Een enorme keuze uit de lekkerste pannenkoeken, waarbij ook rekening kan worden gehouden met allergieën of speciale dieetwensen.

Pannenkoekenrestaurant ‘t Hoogstraatje is op 5 minuten lopen van EnjoyVR.

Informeer naar de mogelijkheden voor een uniek Kinderfeestje op info@enjoyvr.nl of telefonisch op 06 41105959

EnjoyVR biedt een origineel bedrijfsuitje en unieke groepsactitiveit voor collega’s, vrienden, familie en kinderen. De spannendste indooractiviteit in het centrum van Nijmegen!
Wij worden vaak geboekt voor een origineel bedrijfsuitje, teamuitje, vriendenuitje, vriendinnenuitje, familie-uitje of kinderfeestje. Aansluitend een hapje eten in de stad? Wij zijn gevestigd in het centrum van Nijmegen, op loopafstand van veel gezellige restaurantjes.

Call Now Button