VIJFTIGPLUS IN NIJMEGEN uitje

met VIRTUAL REALITY

vijftigplus in Nijmegen

ORIGINEEL uitje voor VIJFTIGPLUS in NIJMEGEN

EnjoyVR biedt Virtual Reality belevenissen voor een gezellige dag met vijftigplus vrienden of voor een familiedag in Nijmegen.

Jullie krijgen je eigen VR studio. Na een korte introductie gaan jullie om de beurt zelf Virtual Reality ervaren. Hoe groter de groep, hoe leuker het wordt want het is ook erg leuk om naar anderen te kijken als ze Virtual Reality ervaren. Er wordt daarom veel en hard gelachen met elkaar. Beleef unieke Virtual Reality zoals zwemmen met dolfijnen, de Mount Everest beklimmen, op grote hoogte over een smal plankje lopen, in de achtbaan, genieten op Safari, etc. Kies ter plekke jouw leukste, spannendste en altijd indrukwekkende beleving. Voor iedere leeftijd bieden we passende Virtual Reality.

Omdat Virtual Reality net zo indrukwekkend is als in het echt, wissel je de VR headset regelmatig af. Je kijkt naar elkaar wat vaak hilarische beelden oplevert. Reserveer een vijftigplus uitje online of bekijk de VR Arrangementen.

EnjoyVR is dagelijks geopend vanaf 11.00 uur tot 20.30 uur (uitsluitend op reservering).

EnjoyVR biedt een origineel bedrijfsuitje en unieke groepsactitiveit voor vijftigplus, collega’s, team, bedrijven, familie en vrienden; de spannendste indooractiviteit in het centrum van Nijmegen! Wij worden vaak geboekt voor een origineel bedrijfsuitje, teamuitje, vriendenuitje, vriendinnenuitje, familie-uitje, uitje vijftigplus in Nijmegen of gewoon gezellig met collega’s op stap, al dan niet met aansluitend een hapje eten in de stad. Wij zijn namelijk gevestigd in het centrum van Nijmegen, op loopafstand van veel gezellige restaurantjes.

Call Now Button