Bioscoop in Nijmegen met Virtual Reality

De nieuwste bioscoop in Nijmegen waarbij jezelf de hoofdrol in de film speelt. EnjoyVR maakt het mogelijk met behulp van de nieuwste Virtual Reality technologie. Zodra je de VR-headset opzet, stap je in een virtuele wereld. Je hebt ineens virtuele handen waarmee je zelf het verloop van de film bepaalt. Hierdoor is het mogelijk om belevenissen te ervaren die normaal gesproken buiten het bereik liggen. Bijvoorbeeld het beklimmen van de Mount Everest op 9 km hoogte, diepzeeduiken, racen op Formule1 circuits, etc.

Een voorbeeld van zo’n beleving is het lopen op een smal plankje tussen de wolkenkrabbers.
Stel je eens voor: je staat midden in New York, stapt zelf in een lift, drukt op de knop voor de bovenste etage. De lift brengt je daar en als de deuren openen, kijk je zo’n honderd meter naar beneden. Je wordt gevraagd uit de lift te stappen en over een plank van zo’n 20 cm breed te lopen. De meeste bezoekers wagen zich niet verder dan 1 of 2 stapjes. Ze staan letterlijk met het zweet in handen te trillen op hun benen. Zo realistisch kan Virtual Reality dus zijn.

EnjoyVR heeft vijf studio’s waarin je oneindig veel verschillende virtual reality-ervaringen beleeft met wel 50 collega’s, vrienden of familie. Het is daarmee de nieuwste bioscoop in Nijmegen. Stap in de racesimulator en vlieg met grote snelheid over het F1 circuit. Versla zombies met een geweer, beleef de spannendste rollercoasters. Beklim de Mount Everest of geniet van diepzeeduiken. Bekijk hier de mogelijkheden.

“WOW, dit is gaaf” is een veel gehoorde reactie.

Je kunt je foto’s en video’s gemakkelijk delen op social media want wifi is gratis beschikbaar. Kom naar EnjoyVR, de nieuwste bioscoop in Nijmegen Centrum voor een uitje waar je nog vaak met veel plezier op terugkijkt.

EnjoyVR is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 21.00 uur. Je kunt eenvoudig vooraf online reserveren.

Bioscoop in Nijmegen met Virtual Reality

EnjoyVR biedt een origineel bedrijfsuitje en unieke groepsactitiveit voor collega’s, team, bedrijven, familie en vrienden. Het is de spannendste indooractiviteit in het centrum van Nijmegen! Te vergelijken met een bioscoop in Nijmegen waarbij je zelf de hoofdrol in de film speelt. Wij worden vaak geboekt voor een origineel bedrijfsuitje, teamuitje, vriendenuitje, familiedag, vriendinnenuitje of familie-uitje. Wij zijn gevestigd in het centrum van Nijmegen op loopafstand van veel gezellige restaurantjes.

Call Now Button