Uitjes in Nijmegen

Unieke virtual reality experiences als bedrijfsuitje

Ben je op zoek naar een uniek en origineel bedrijfsuitje waar nog lange tijd over nagepraat zal worden? Dan zijn onze virtual reality experiences wat voor jou!
Beleef een divers aanbod aan virtual reality activiteiten. Of je nou wil racen in een Formule 1 raceauto of verschillende wereldsteden wilt bezoeken, in VR kan het allemaal! Onze bedrijfsuitjes zijn geschikt voor grote groepen. Hoe groter de groep, hoe leuker het wordt. Naast het beleven van VR, is het ook heel erg leuk (noem het maar gerust hilarisch) om naar anderen te kijken terwijl ze virtual reality ervaren. 

 

Wat kun je verwachten?

Bij binnenkomst worden jullie met een drankje ontvangen door onze enthousiaste medewerkers. Zodra iedereen wat te drinken heeft, beginnen we jouw bedrijfsuitje met een korte introductie over virtual reality. In deze introductie krijgen jullie uitleg over hoe de VR-brillen en de bijbehorende controllers werken. Zo weet je precies hoe alles werkt en kun je meteen met z’n allen in de wereld van VR duiken. Al onze VR studio’s zijn voorzien van comfortabele loungebanken en een servicecorner. Hier kun je tijdens je bezoek gratis koffie, thee en frisdrank pakken.

Bij EnjoyVR bieden we een divers aanbod aan verschillende spannende, leuke en indrukwekkende VR experiences. Wil je bijvoorbeeld zwemmen in de oceaan met dolfijnen en walvissen? De Mount Everest beklimmen? Op safari gaan en de Big 5 ontmoeten? Diverse achtbanen beleven of meespelen in een westernfilm? Met virtual reality is het allemaal mogelijk! Onze populairste VR experience is ‘lopen op grote hoogte’. In deze experience reis je met een lift naar de top van een wolkenkrabber om je hoogtevrees te overwinnen. Durf jij het aan?

 

Dinerarrangement

Wil je na het bedrijfsuitje bij EnjoyVR ook nog met z’n allen uit eten? Bij EnjoyVR helpen we je ook graag bij het regelen van een passend dinerarrangement. Wil je bijvoorbeeld in de middag 90 minuten VR beleven en daarna wat eten/drinken in het centrum van Nijmegen? Dat kan! Wij bieden verschillende arrangementen bij allerlei restaurants op loopafstand van onze locatie in Nijmegen, zoals bijvoorbeeld bij Tomi Sushi & Grill en Humphrey’s Nijmegen. Neem gerust contact met ons op voor informatie over de mogelijkheden of kijk alvast bij de VR Arrangementen.

 

Meer informatie?

Bekijk onze tarieven voor meer informatie over de specifieke kosten van een bedrijfsuitje. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden voor een bedrijfsuitje, een aanvraag doen of een offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via info@enjoyvr.nl of bel ons op 06 41105959. We helpen je graag verder!

 

Call Now Button